"Російського сліду" нема: У Вакарчука розповіли про єдиного організатора концертів "Океану Ельзи"

Скандал хотіли роздути через начебто російських організаторів концертних виступів культового гурту в Європі.

Святослав Вакарчук та гурт "Океан Ельзи". Фото:citysite.com.ua

У прес-службі колективу "Океан Ельзи" прокоментували скандал, причиною якого стали нібито російські організатори концертів культового українського гурту в Європі. За словами осіб, що представляють колектив, розповсюджувачі квитків не завжди виступають організаторами шоу. Про це пише Обозреватель, інформують Патріоти України.

"Єдиним організатором концерту "Океан Ельзи" в Амстердамі (як і в Австралії, США, Парижі, Лондоні) є компанія Susy Production. Не плутайте, будь ласка, з розповсюджувачами квитків. Вам зовсім не обов'язково їх купувати через людину, якій не довіряєте", - розповіли в прес-службі колективу.

За деталями до організаторів концертів звернувся і Олександр Снідалов, автор допису в Facebook, який першим звернув увагу на процес організації і повідомив про це в мережі.

"Є уточнення інформації. Вийшов на зв'язок організатор концерту "ОЕ" - це компанія Susy Production. Вони взяли до уваги зауваження українського суспільства і працюють над ними", - оновив інформацію Снідалов.

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...