Розкішні вілли та "сестра-магнат": Журналісти показали елітну нерухомість Продана (відео)

16 листопада САП заочно оголосила Мирославу Продану про підозру у незаконному збагаченні і придбанні на ці кошти двох квартир в Києві, двох будинків в Туреччині і 3 авто представницького класу.

Сестра Мирослава Продана торгує на ринку. Фото: скріншот з відео.

На наступний день після обрання на посаду глави Державної фіскальної служби Мирослав Продан купив елітну нерухомість і оформив її на сестру. Про це йдеться в розслідуванні журналістів BIHUS info, передають Патріоти України.

«Це сестра начальника податківців Мирослава Продана. Вона торгує всякими речами на ринку в Могилів-Подільському. І купила в Києві квартиру за 200 тисяч доларів. Типу для свого сина-студента. Але він живе в гуртожитку, а в квартирі живе Продан. Тому що ... х * р знає. Інтроверт, напевно і не любить общаги», - розповідають журналісти.

"Бабуся" не дуже відрізнялася від сучасних: Обличчя неандертальки, яка жила 75 000 років тому (фото)

четвер, 2 травень 2024, 23:12

Британські археологи представили плід своєї довгої роботи – реконструйоване обличчя неандертальської жінки, яка померла 75000 років тому. Про це повідомляє видання "ScienceAlert", передають Патріоти України. Череп знайшли у 2018 році в печері Шанідар і...

Результати виявились шокуючими: Жителів Словаччини спитали, кого вони вважать винними у війні в Україні

четвер, 2 травень 2024, 22:58

Понад 50% жителів Словаччини вважають, що війну РФ проти України спровокували західні держави та Україна. Про це йдеться у результатах дослідження Globsec Trends 2024, передають Патріоти України. Зазначається, що 41% опитаних словаків зазначили, що сам...