Розправа? На Закарпатті спалили машину екс-голови облради (відео)

Вогнем повністю знищено моторний відсік, салон та кузов автомобіля.

В Ужгороді спалили авто екс-голови Закарпатської ОДА. Фото: скрін відео

В Ужгороді невідомі вночі спалили автомобіль голови Закарпатської обласної ради попереднього скликання Володимира Чубірка. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Національної поліції в Закарпатській області, передають Патріоти України з посиланням на Еспресо.TV.

Повідомляється, що в Ужгороді загорівся автомобіль Mercedes Benz GL 550, який належить Володимиру Чубірку. Вогнем повністю знищено моторний відсік, салон та кузов машини. Поліція кваліфікує подію як підпал.

"Територія була обладнана засобами відеоспостереження. Поліцейські вивчають записи з камер відеоспостереження. Триває розслідування", - йдеться в повідомленні.

Фініш? Ломаченко задумався над завершенням кар'єри

вівторок, 7 травень 2024, 1:45

Український боксер Василь Ломаченко (18-0, 9 КО) готовий завершити свою професійну кар'єру. Про це 36-річний спортсмен розповів у коментарі Fox Sports, передають Патріоти України. Наступний бій українець проведе за титул IBF у легкій вазі проти австрал...

Почнеться епоха вимирання? Вчені попередили про нову загрозу екологічної катастрофи

вівторок, 7 травень 2024, 0:30

Чисельність багатьох видів джмелів у всьому світі скорочується. Через аномальну спеку їх гнізда перегріваються, внаслідок чого гинуть цілі виводки личинок. Вчені попереджають, що планеті загрожує нова екологічна катастрофа, якщо на Землі повністю зникн...