Розвідника з позивним "Молодий", який загинув під Маріуполем, доставили додому (фото)

Тіло загиблого військовослужбовця готують до похорону.

Фото:http://www.0629.com.ua/

Тіло бійця з позивним "Молодий" вдалося повернути. Його готують до похорону. Про це розповів комбат загиблого Андрій Гергет, передають Патріоти України з посиланням на 0629.

Бойовики не підпускали до загиблого, не дозволяли його забрати. "Він просто лежав в посадці в траві кілька днів. Чому вони (бойовики, - ред.) не могли віддати його раніше? Це ще раз доводить, що на тому боці - нелюди", - розповів комбат.

За його словами поруч з тілом загиблого бійця не було зброї, отже терористи виявляли його, але вирішили залишити в полі.

"Я знаю, що зовсім недавно ЗСУ передавали тіло бойовика на ту сторону. Купили йому труну .... А вони чинять просто нелюдяно", - розповів комбат "Аратти".

Зараз тіло розвідника доставлено на його малу Батьківщину, в Західну Україну. Його готують до похорону.

Як збільшити розмір своєї пенсії українцям: У Кабміні дали пояснення

неділя, 12 травень 2024, 21:22

Аби в майбутньому отримувати вищу пенсію, українці мають можливість купити страховий стаж. Причому зараз цю процедуру можна зробити в режимі онлайн, не відвідуючи державні установи. Детальні роз'яснення надали у Кабміні. Так, громадяни повинні укласти ...

Обвал будинку у Бєлгороді: МНС РФ повідомила про кількість загиблих і постраждалих

неділя, 12 травень 2024, 20:19

У російському Бєлгороді заявили про сімох загиблих під час обвалу будинку в неділю, 12 травня. Розбір завалів триває. Про це повідомляють росЗМІ з посиланням на МНС РФ, передають Патріоти України. . "Тіло сьомого загиблого витягли з-під завалів будинк...