"Розводьте зрадофільство деінде. Якщо у під'їзді живе проститутка, це не підстава весь будинок називати борделем!" - Сергій Притула

Відомий ведучий відповів на критику користувачки мережі, яка звинуватила державу у бездіяльності та відсутності допомоги українській армії.

Сергій Притула. Фото:detector.media

У соцмережі одна з дописувачок відомого шоумена, актора Сергія Притули надміру критично висловлювалась про українську державу і те, що держава нічого не робить для підтримки наших військових. На що Притула прокоментував наступне, зазначають Патріоти України.

“Я перепрошую, але розводьте зрадофільство деінде. Якщо ви не бачите, куди дівається військовий збір, то або протріть монокль, мадам, або запитайте без претензій!

Ви уявляєте собі, скільки коштує ввести в стрій танковий батальйон? Або зробити апгрейд 10 винищувачів? Ви чули від волонтерів за останніх 2 роки, що комусь треба форма чи бєрци?

Ви знаєте, що харчі, які волонтери досі привозять на фронт, бійці частково роздають місцевим, бо у них надлишок?

Ви знаєте, що 500 комплектів термобілизни, яку мені спрезентувала Маша Єфросініна у своїй програмі, я ще шукав кому віддати, бо, бачиш, всі вже мають по 2 комплекти.

Якого ВИ біса тут строчите коментарі про “наше государство”, якщо ви поняття зеленого не маєте в тому, що держава робить для хлопців? І Держава язиком не працює.

Максимум окремі чиновники. То називайте прізвища і не ототожнюйте їх з державою! Бо якщо у вашому під*їзді живе одна проститутка, то це ще не підстава весь будинок називати борделем!”.

Як покарають голову Броварської РДА за "п'яну" аварію

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:52

Начальник Київської ОВА Руслан Кравченко заявив, що голову Броварської районної державної адміністрації Володимира Майбоженка буде звільнено, після того як той скоїв ДТП, під час якої постраждали четверо людей. Про це в п'ятницю, 26 квітня, повідомила ...

Кинули на землю та жорстоко побили: У Варшаві в українця відібрали 400 тисяч євро

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:44

Група осіб в масках у центрі Варшави напали на 58-річного українця та відібрали у нього майже 2 мільйони злотих. Про це пише Inpoland в п'ятницю, 26 квітня, передають Патріоти України.