Розвозка з людьми перекинулась колесами до неба: Під Києвом п'яний водій BMW протаранив мікроавтобус із пасажирами (фото, відео)

Водій BMW Володимир Мельник, 1985 року народження, мав яскраво виражені ознаки сп'яніння, однак ігнорував вимоги поліції пройти обстеження на наявність алкоголю в крові.

Під Києвом п'яний водій BMW протаранив мікроавтобус із пасажирами. Фото: Твітер.

Уночі 23 вересня під Києвом на Бориспільській трасі водій BMW протаранив Volkswagen Transporter. Удар був такої сили, що мінібус перевернуло на дах. Водій BMW Володимир Мельник, 1985 року народження, виявився п'яним. Про це розповідає свідок ДТП журналіст Громадського Богдан Кутєпов, передають Патріоти України.

Він повідомив, що водій BMW мав яскраво виражені ознаки сп'яніння, однак ігнорував вимоги поліції пройти обстеження на наявність алкоголю в крові.

"Серед постраждалих – пасажири мікроавтобуса. Мабуть, розвозка, з роботи верталися. Одна людина з ознаками струсу мозку. Винуватець ДТП відмовляється пройти обстеження. Поліцейські чекають на групу, його повезуть до лікарні і візьмуть кров на аналіз", – пояснив журналіст.

Нагадаємо, що у Києві на проспекті Науки вранці у четвер, 22 вересня, сталася смертельна ДТП. МАЗ збив пішохода-порушника. Чоловік, співробітник Нацбанку, помер через кілька хвилин, до прибуття швидкої. Через потужний удар тіло загиблого відкинуло на 20 метрів на тротуар, а осколки радіаторної решітки вантажівки розлетілися довкола.

Пізніше з'ясувалося, що у ДТП загинув інженер з безпеки Нацбанку.

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...

Одну людину діставали прямо з-під коліс: Голова райдержадміністрації влетів у натовп людей в Броварах (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:54

Голова райдержадміністрації у Броварах влетів на авто в натовп людей, четверо людей отримали тяжкі травми, передають Патріоти України. Троє людей отримали переломи, ще одну людину діставали прямо з-під коліс авто. Йдеться про голову райдержадміністраці...