РПЦ не має відношення до "ікони "Мотороли"

Псевдорелігійні організації і до цього малювали "святі образи Распутіна, Сталіна" та інших.

"Ікона" до РПЦ відношення не має. Фото: "Фейсбук"

Останні кілька днів в мережі ходять чутки щодо покійного бойовика Арсена Павлова, відомого під позивним Моторола. Його нібито хочуть віднести до лику святих. Навіть «ікону» вже намалювали. Проте до цих пір залишається відкритим питання про причетність до цього Російської православної церкви. Новину повідомляють Патріоти України.

Мережею активно поширюють фото «ікони», на якій зображений покійний бойовик Моторола. Активні користувачі мережі жваво обговорюють тему. Люди вважають, що ця ідея належить «адептам Російської православної церкви». До речі, джерело походження новини про «ікону з Моторолою» не встановлено. Темою зацікавилися православні віруючі. Зокрема, вартий уваги, на нашу думку, коментар з цього приводу відомого у вузьких колах перекладача Володимира Шолоха. Він, зокрема, вказав на одну цікаву деталь, а саме заперечував причетність до історії зі «святим Моторолою» Російської православної церкви.

"Уже давно в придурковатых поклонников мерзавцев, садистов и палачей есть «иконы» Ивана Грозного, Распутина, Сталина, Гитлера. Теперь вот и Моторола к ним добавился. Эй, православнутые, вы че, совсем с ума сошли? P. S. Это не в РПЦ, если что, хоть там и в тренде почитание различных князей-разбойников вроде Андрея Боголюбского", - пише він.

Не зелені чоловічки: Науковці назвали справжній колір іншопланетян та їхньої планети

субота, 20 квітень 2024, 9:32

Науковці заявили, що іншопланетне життя може бути фіолетовим, а не зеленим. Про це пише NDTV з посиланням на дослідження, опубліковане в журналі Monthly Notices of the Royal Astronomical Society. . Згідно з дослідженням, іншопланетяни можуть мешкати...

У сотні разів далі від Сонця ніж Земля: Науковці з'ясували, що в Сонячній системі існує ще одна планета

субота, 20 квітень 2024, 9:23

Вчені стверджують, що їм вдалося виявити нові докази того, що в Сонячній системі існує дев'ята планета. Про це пише Independent. Автори нового дослідження тепер стверджують, що їм вдалося виявити ще більше доказів того, що дев'ята планета все ж існує н...