"Русскій мір": Бойовики "ДНР" вивезли в лісосмугу і по-звірячому вбили 19-річну жительку Алчевська

"Хто її вбив - очевидно, тому що в цьому районі знаходиться полігон "захисників" і їх там, як бруду", - пишуть в соцмережах місцеві жителі.

Юлія Санькова. Фото з соцмережі.

У суботу, 16 квітня, в одній з лісопосадок під Луганськом був виявлений труп дівчини з Алчевська. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Йдеться про те, що сама Юлія Санькова перебувала в розшуку. У повідомленні сказано, що загибла була знайдена в лісосмузі с/о "Металург - 1". "Виявлено труп дівчини 1996 року народження, яка проживала в місті Алчевську", - йдеться в повідомленні.

Крім того, сказано, що на тілі дівчини були синці та гематоми тіла та обличчя і що дівчина померла від задушення - її задушили оберненою навколо шиї майкою.

У соцмережах також прокоментували даний інцидент. Жителі пишуть, що винуватці - бойовики з 4-ї бригади. "12 квітня пропала дівчина, і лише днями знайшли її тіло зі слідами насильства. Хто її вбив - очевидно, тому що в тому районі знаходиться полігон "захисників" і їх там, як бруду", - сказано в повідомленні.

Через новий закон про мобілізацію? Українці почали масово дарувати авто - МВС розкрило статистику

середа, 24 квітень 2024, 18:22

У квітні в сервісних центрах МВС спостерігається значне збільшення кількості реєстраційних процедур. З початку місяця було оформлено 110 997 заяв за договорами купівлі-продажу. Також останнім часом значно збільшилась кількість перереєстрацій автотрансп...

Таємна "допомога"? Компанії з Індії та Китаю постачали росіянам отруйне м'ясо

середа, 24 квітень 2024, 17:59

У м'ясі буйволів з Індії, яке в Росії часто видають за яловичину і продають по всій країні, Россільгоспнагляд виявив бактерії групи кишкової палички, а в курячих грудках з Китаю, що поставляються на російський ринок, знайшли сальмонеллу. Про це пише ...