"Русский мир": П'яний пасажир збирався підірвати літак на Камчатку

Після посадки та обстеження літака вибухівки виявлено не було.

П'яний пасажир літака, що прямував на Камчатку,погрожував екіпажу підірвати авіалайнер. Ілюстрація:newstes.ru

Нетверезий дебошир, що летів рейсом Владивосток - Петропавловськ-Камчатський, пригрозив екіпажу підірвати судно. Про це повідомляє сайт Российський Диалог, передають Патріоти України.

НП сталася 8 січня. П'яний пасажир після скандалу пригрозив підірвати борт. Пізніше з'ясувалося, що пасажири намагалися самостійно приборкати хулігана, але не впоралися з 54-літнім чоловіком.

Командир повітряного судна повідомив про інцидент наземним службам. Після посадки літака в аеропорту борт направили на дальню стоянку. Рятувальники і поліцейські обстежили судно і багаж.

Вибухівка виявлена не була. Дебошира допитали і відпустили додому. Офіційних коментарів з цього приводу поки не надходило.

На Великдень Землю накриє сильна магнітна буря: Стало відомо, скільки триватиме

неділя, 5 травень 2024, 12:28

Геомагнітний шторм, який почався в останній день квітня, ще триває. Від 4 травня на Землі вирує чотирибальна магнітна буря, яка за К-індексом вважається середньою. Вже сьогодні, 5 травня, очікується магнітна буря потужністю у п’ять балів (за К-індексом...

Який час, такі і вітання: Українські пілоти показали креативну великодню листівку

неділя, 5 травень 2024, 11:56

Українські пілоти привітали співвітчизників зі святом Воскресіння Христового. Оригінальну листівку опублікувало командування армійської авіації Збройних сил України у Facebook, передають Патріоти України. На фото зображений військовий літака, у якому ...