Всі гуртом - це сила: У столичному метро чоловіки розгойдали вагон для порятунку п'яного пасажира

Під час інциденту, який стався на станції "Нивки", ноги постраждалого застрягли між платформою і вагоном.

Інцидент стався на станції метро "Нивки". Ілюстрація:tov_tob - LiveJournalУ Києві пасажири метро витягли хлопця, який застряг між вагоном і платформою. Як написала на своїй сторінці у Facebook журналістка Катерина Макаревич, яка стала очевидицею інциденту, 24 січня на станції метро "Нивки" ноги хлопця застрягли між платформою і вагоном, передають Патріоти України.

Потерпілий лежав на платформі обличчям вниз. "Лежить хлопець, не рухається, але очі відкриті. Намагаємося з'ясувати у нього, чи він може поворухнути застряглою ногою. Спочатку він не реагує, але потім вимовляє щось невиразне. З'ясовується, що він п'яний", - написала журналістка.

Машиністу не вдалося зрушити поїзд, тому пасажири вирішили розгойдати вагон самостійно. "Через півхвилини вже 10 чоловіків розгойдували вагон...Нарешті, в процесі розгойдування вагона ноги хлопця вдалося витягнути. І почулися оплески жінок за те, що невідомі один одному чоловіки об'єднали зусилля, щоб допомогти невідомому чоловіку. Нехай і п'яному", - написала журналістка.

Інформацію про даний випадок підтвердили у прес-службі метрополітену, підкресливши, що пасажир перебував у нетверезому стані, в результаті інциденту не постраждав і відмовився від госпіталізації.

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...

"Він не уявляє, як можна грати": Чемпіон світу нещадно розніс Мудрика після матчу з Астон Віллою

неділя, 28 квітень 2024, 21:00

Ексгравець Челсі та чемпіон світу у складі збірної Франції Франк Лебеф розкритикував українського вінгера лондонців Михайла Мудрика після гри проти Астон Вілли (2:2) в 35 турі АПЛ. За словами легендарного футболіста, Мудрик погано взаємодіє з партнерам...