"Русский мир" прийшов з ножицями: У центрі Одеси вандали знищили різдвяний символ (фото)

Невідомі зруйнували 3-метрового дідуха, рознісши по парку не лише солому, але й погнувши конструкцію.

Фото:Facebook

У центрі Одеси невідомі зруйнували 3-метрового різдвяного дідуха. Про це написала представниця Одеської ОДА Соломія Бобровська у своєму Facebook, передають Патріоти України.

"Рускій мір? Вандалізм? Культура як вона є? Боротьба з українськими традиціями?

Був Дідух в Одесі і не стало. Рознесли не тільки солому по парку, а й погнули конструкцію. Прийшли навіть з ножицями!" - написала вона.

Цього року дідуха встановили в Одесі вперше. Його поставили у ротонді Міського саду біля вулиці Дерибасівської. Виготовили символ свята викладачі та студенти Одеського художнього училища імені Грекова. А вже вранці 9 січня виявилося, що невідомі знищили дідуха.

У сотні разів далі від Сонця ніж Земля: Науковці з'ясували, що в Сонячній системі існує ще одна планета

субота, 20 квітень 2024, 9:23

Вчені стверджують, що їм вдалося виявити нові докази того, що в Сонячній системі існує дев'ята планета. Про це пише Independent. Автори нового дослідження тепер стверджують, що їм вдалося виявити ще більше доказів того, що дев'ята планета все ж існує н...

Провину заперечував: На Волині педагога засудили на три роки через ухилення від мобілізації

субота, 20 квітень 2024, 8:23

У Волинській області до 3 років позбавлення волі засудили колишнього вчителя, який категорично відмовився від мобілізації та просив суд виправдати його. Про це йдеться у вироку Ківерцівського районного суду Волинської області, передають Патріоти Укра...