"Русский мир": Ростовський колектор хотів підірвати дитячий садок за несплату боргу співробітника

У результаті операції вибухотехніків, ОМОН, кінологів та інших служб було евакуйовано 151 дитину і 23 співробітника дошкільного закладу.

У Ростові-на-Дону затримали колектора, який збирався підірвати дитячий садочок. Ілюстрація:ternopillive.com.ua

У російському місті Ростов - на - Дону поліцейські разом з УФСБ затримали колектора, який намагався підірвати дитячий садочок. Про це повідомляє російська газета RG.ru, передають Патріоти України.

У дитячий садок міста Сальська був здійснений телефонний дзвінок. У розмові невідомий заявив, що заклад може бути підірвано, якщо один із співробітників, що заборгував компанії грошей, не розплатиться.

Чоловік зателефонував на міський телефон директору дитсадка. Співробітники закладу прийняли цю заяву як пряму загрозу і викликали вибухотехніків, ОМОН, кінологів та інші служби.

У результаті операції евакуювали 151 дитину і 23 співробітника дитячого садка. Силовики обстежили будівлю і прийшли до висновку, що безпеці людей тут нічого не загрожує, оскільки пристроїв, що провокують вибух, в дитячому садку не виявили.

Також вдалося встановити особу підозрюваного - ним став 26-річний житель міста Азов, який тепер звинувачується в неправдивому повідомленні про акт тероризму.

Ілон Маск здійснив неоголошений візит до Китаю

неділя, 28 квітень 2024, 13:14

Генеральний директор Tesla Inc Ілон Маск здійснив неоголошену поїздку до Китаю для перемовин щодо розгортання свого програмного забезпечення для безпілотного керування автомобілями. Про це повідомляє Bloomberg, передають Патріоти України. За даними дже...

В Україні від 1 травня набувають чинності важливі зміни до ПДР: Що треба знати водіям

неділя, 28 квітень 2024, 12:30

В Україні набувають чинності нові положення Правил дорожнього руху. Згідно з ними, ближнє світло фар за містом залишається обов’язковим і після 1 травня. Відповідні зміни до ПДР були внесені постановою Кабміну №1105 від 20 жовтня 2023 року, передають ...