"Русский мир" сходить на г#вно: На наступне Євробачення ми поїдемо на танках – російський журналіст

Помститися та взяти Київ за тиждень знов стає актуальним у великоросійській риториці.

Програш Росії на "Євробаченні". Ілюстрація:espreso.tv

Журналіст з Росії Сергій Смірнов розповів, що на "Євробачення-2017", до України, представник РФ поїде на танку. Такою заявою він викликав неймовірне обурення у соціальних мережах. Відповідну заяву Смірнов опублікував у своєму мікроблозі Twitter, передають Патріоти України.

"На наступне Євробачення ми поїдемо на танках", - заявив Смірнов.

Перед тим він вирішив вставити свої "п'ять копійок" стосовно вічної мантри росЗМІ про обов'язкову участь в усіх подіях у світі Пентагону та ЦРУ.

Користувачі соціальних мереж відреагували на таку гучну заяву наступними коментарями: "Под Ростовом лежат недоехавшие до Евровидения на танках с прошлого года", "А додому поїде на рефрижераторах", "На надувних", "Не факт, що поїдемо. Образимося і не поїдемо", "Геї на танках - це не реально", "Та ви вже 2 роки до нас на танках їздите. А іноді і на Буках. Ніхто ж і не сумнівається. Що ви людожери".

Скільки доведеться українцям платити за розмитнення авто з ЄС: Озвучено ставки

четвер, 25 квітень 2024, 17:59

Вартість розмитнення авто з ЄС в 2024-му не змінилась. Мито на авто становить 10% від її заявленої вартості. Для електрокарів мито складає 0%. ПДВ становить 20% від суми вартості авто, мита та акцизного податку, передають Патріоти України. Розрахунок а...

Оце так! Влада у Мілані планує заборонити продаж морозива та піци вночі

четвер, 25 квітень 2024, 17:48

У Мілані, одному з найбільш відвідуваних туристами міст Італії, можуть ввести заборону на продаж їжі та напоїв навинос після опівночі. Заборона містить норму й про морозиво, що є частиною традиційного вечірнього дозвілля в місті. Про це повідомляє CNN,...