Саботаж конкретного співробітника чи рознарядка зверху? Приходько вказала на важливий нюанс в скандалі на СТБ

​Співачка вважає, що необхідно вивчати всі деталі інциденту.

Анастасія Приходько. Фото:Odnako.suУкраїнська співачка Анастасія Приходько розповіла, що скандал з російськими військовими в передачі "Битва екстрасенсів" на телеканалі СТБ може бути заздалегідь спланованою провокацією. Про це Анастасія розповіла виданню Обозреватель, передають Патріоти України.

"Здавалося б, на поверхні явне лобіювання сепаратистських настроїв з боку всеукраїнського популярного телеканалу. І ганьба для тих, хто працює на цьому каналі. Але не можна виключати заздалегідь сплановану провокацію - для моніторингу настроїв, так би мовити", - розповіла співачка.

"Все це на тлі гучних і частих політичних вкидань останнього часу в українські ЗМІ викликає у мене масу питань. Тим більше відомо, що сцени з явним посиланням на участь героїв програми у військових діях на Донбасі були все-таки попередньо вирізані. Саботаж це конкретного співробітника чи рознарядка зверху?", - підсумувала Анастасія.

Зливав ворогу позиції ЗСУ: Настоятеля Святогірської лаври УПЦ МП арештували без права застави

четвер, 25 квітень 2024, 9:59

Настоятеля Святогірської лаври УПЦ МП митрополита Арсенія, який поширював інформацію про розташування Сил оборони України, взяли під варту, передають Патріоти України. Дослівно: "За клопотанням прокурорів Донецької обласної прокуратури уродженцю Респуб...

"Секс веде до... тероризму": У Росії закликали боротися зі сферою інтимних послуг

четвер, 25 квітень 2024, 9:57

Член громадської ради при ГУ МВС РФ у Москві Юрій Шаркович стверджує, що понад 10% росіян зайняті у сфері інтимних послуг, передають Патріоти України. Як розповіли у Telegram-каналі SOTA, про це він заявив на форумі так званої «ліги безпечного інтернет...