"Сам собі країна": Фанати Кузьми створили фільм-концерт (фото, відео)

Відео створено з декількох нарізок виступів групи "Скрябін" зі вставками з інтерв'ю самого фронтмена.

Концерт пам'яті Андрія Кузьменка. Фото: liveam.tv.

Фільм-концерт про Кузьму Скрябіна з'явився на YouTube-каналі українського музиканта до Дня Незалежності України. У ньому показані фрагменти з виступів групи і додані висловлювання Кузьми з його інтерв'ю, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК.

"Фільм" Сам собі країна "- це своєрідний концерт-послання до народу України, це останнє слово Кузьми до нас. Кращі виступи, найгучніші інтерв'ю - все це змонтовано в один відеоряд. Дивіться і думайте, аналізуйте", - написано під відео.

Нагадаємо, в Луцьку встановили новий пам'ятник Кузьмі Скрябіну. На пам'ятнику викарбувані слова музиканта: "Змінюйте світ на краще, піклуйтеся про нього, тому що ви в ньому живете".


У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...