Самопідпал? Співробітники "Інтера" чомусь відмовляють правоохоронцям в доступі до відео з камер спостереження

Працівники студії, які у вихідний день перебували на робочому місці, знаходять будь-які приводи, аби не надавати доступ до відео.

Пожежа в приміщенні "Інтера". Фото: rbc.ua.

Співробітники продакшн-студії зі складу "Inter Media Group Limited", у будівлі якої сьогодні сталася пожежа, відмовляються надавати доступ правоохоронцям до відео з камер спостереження. Про це РБК-Україна повідомив речник МВС Артем Шевченко, передають Патріоти України.

"Йде огляд місця пригоди, у рамках цього огляду слідчий просить доступ до відео з камер спостереження цієї продакшн-студії, але поки що під різними приводами йому в цьому відмовляють", - заявив Шевченко.

За його словами, слідчі потребують доступу до відео з камер спостереження для того, щоб встановити повну картину злочину.

"Доступу поки що немає, оскільки працівники всіляко відмовляють у цьому під різними приводами. Сподіваємося, що вони таки підуть на співпрацю зі слідством для того, щоб встановити всі деталі злочину", - додав Шевченко.

Прес-секретар Нацполіції також повідомив, що внаслідок інциденту тяжко постраждалих наразі немає. "Наскільки мені відомо, тяжко постраждалих немає", - доповів він.

Раніше керівництво телеканалу "Інтер" відкрито звернулося до президента Петра Порошенка з закликом втрутитися в ситуацію з нападом на студію каналу з метою відновлення законності і захисту від протиправних дій.

Як повідомляли Патріоти України, на вулиці Щусєва, 23, де знаходиться офіс "Інтер",невідомі запалили шини. Поліція затримала кілька активістів.

Пізніше стало відомо від речниці столичної поліції Оксани Блищик, що в приміщення кинули "коктейль Молотова".

Біля підпаленої в Києві будівлі, де знаходиться інформаційна служба телеканалу "Інтер", виявили міну.

Шахраї використали соліста гурту ТІК Віктора Бронюка для того щоб ошукати українців

четвер, 2 травень 2024, 2:35

Соліст гурту ТІК Віктор Бронюк заявив, що став жертвою шахраїв. Про це він написав на своїй сторінці в Instagram. . За його словами, невідомі отримали доступ до його особистого Telegram-акаунту. Вони скористалися великою кількістю його прихильників і...

Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...