Санкції довели чи звичка? У Росії гірлянди крадуть із ялинок прямо на вулиці (відео)

Акт крадіжки був зафіксований камерами зовнішнього спостереження.

У Ростові-на-Дону гірлянди з ялинки крадуть просто посеред вулиці. Скрін відео

У російському Ростові-на-Дону місцеві жителі крадуть новорічні гірлянди з ялинок, які стоять прямо на вулиці. Відповідне відео з'явилося на каналі YouTube, зазначають Патріоти України.

Акт крадіжки був зафіксований камерами зовнішнього спостереження. На записі видно, як двоє людей підходять до будівлі, біля якої стоять невеликі ялинки, і знімають з них гірлянди.

Весь цей час пара поводиться абсолютно спокійно. Відомий російський блогер Рустем Адагамов прокоментував відео наступним чином: "Пoтoмки вopoв и вepтухaeв, peзультaт oтpицaтeльнoй ceлeкции, oтбop худших. Этo и ecть вaш "pуccкий миp".

Суд покарав українця, який скаржився на викрадення, залякування та шантаж з боку ТЦК

субота, 4 травень 2024, 21:45

Українець мав звання рядового, пройшов військово-лікарську комісію і отримав повідомлення про прибуття у військову частину. Однак чоловік замість того, щоб стати до лав ЗСУ, пішов у місцеве відділення Державного бюро розслідування (ДБР), щоб подати ска...

В Україні військові зможуть самі розрахувати свої виплати: Міноборони запустило онлайн-калькулятор

субота, 4 травень 2024, 21:30

Міністерство оборони розробило онлайн-калькулятор, за допомогою якого військовослужбовці та їхні родичі зможуть розрахувати їхнє грошове забезпечення залежно від видів виплат. Про це повідомили в пресслужбі оборонного відомства, передають Патріоти Укр...