СБУ на Луганщині затримала "командира" путінських гібридів

Оперативники спецслужби затримали бойовика у Сєвєродонецьку, куди він приїхав в особистих справах.
Терориста затримали у Сєвєродонецьку. Фото: Громадське.

Співробітники Служби безпеки, залучені до операції Об’єднаних Сил, затримали бойовика окупованих районів Луганської області. Про це повідомляє прес-служба СБУ, передають Патріоти України.

Зазначається, що мешканець Сєвєродонецька у 2014 році приєднався до незаконних збройних формувань. За даними Служби безпеки, озброєний гранатометом та ручним кулеметом Калашникова, він брав участь у нападі на Луганський прикордонний загін та військову частину Національної гвардії.

Крім того, перебуваючи на "посаді командира взводу" бандугруповання, він керував бойовиками на незаконних блокпостах в районі селища Металіст та на околицях Луганська. Повідомляється, що оперативники спецслужби затримали бойовика у Сєвєродонецьку, куди він приїхав в особистих справах.

Наразі йому оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 260 Кримінального кодексу (створення незаконних воєнізованих угруповань та участь у них), та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...