СБУ на Прикарпатті затримала командира частини Нацгвардії, який вимагав хабарі від підлеглих (фото)

Хабарника застали зненацька в його службовому кабінеті.

Затриманий хабарник. Фото:https://ssu.gov.ua

В Івано-Франківській області силовики спіймали на хабарі командира однієї з частин Національної гвардії - капітана, який вимагав гроші від підлеглих. Про це йдеться в повідомленні прес-служби СБУ, передають Патріоти України.

У відомстві уточнили, що "нацгвардієць" затриманий, суд вже обрав йому запобіжний захід.

"Правоохоронці протягом двох місяців задокументували кілька фактів вимагання капітаном грошей від підлеглих за невжиття дисциплінарних заходів за порушення ними військової дисципліни", - відзначили в спецслужбі.

Командир затриманий у службовому кабінеті при отриманні від військового частини неправомірної вигоди. "Загальна сума, яку вимагав від чергового підлеглого, становила 5 тис. гривень", - додали в СБУ.

Розпочато провадження за ч. 3 ст. 368 (одержання хабара) Кримінального кодексу. Зловмиснику оголосили про підозру у вчиненні злочину, обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. Тривають невідкладні оперативно-слідчі дії.

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...