СБУ спить? У Києві з'явилися плакати з символікою бійцівського клубу Рамзана Кадирова (фотофакт)

В українській столиці рекламують турнір під егідою бійцівського клубу Akhmat Fight Club.

Ілюстрація:youtube.comУ Києві помітили плакати з рекламою турніру бійцівського клубу WWFС11 під егідою Akhmat fight club, який належить Главі Чеченської республіки Рамзану Кадирову. Клуб названий на честь батька Кадирова - Ахмата. Про це повідомляє Styler, інформують Патріоти України.

Відповідні фото опублікував киянин Геннадій Павліченко на своїй сторінці в Facebook.

"Приплили! Розумію, що владі і спецслужбам плювати на АТО, і конфлікт з РФ їм уже не вигідний, але якого біса по Києву розвішані плакати з символікою кадировського бійцівського клубу?"- обурився автор публікації.

Згідно з рекламою, яку можна побачити на вулицях української столиці, турнір відбудеться 16 червня в Палаці Спорту.

"Добрі люди вже кинули в ЛС суть питання. Моторошно звичайно ", - зазначив в коментарі Павліченко, додавши посилання на інформацію про те, що президент Ліги змішаних єдиноборств WWFC Володимир Тесля привозить в Україну бійців з РФ.

"Тесля привозить їх до України на турніри, але, замість того, щоб повернутися на батьківщину, чеченці залишаються в Києві і впроваджуються в кримінальні схеми", - зазначає блогер під ніком evgen burov.

Блогер також написав, що спортсмени з чеченського бійцівського клубу "Ахмат" охороняють Главу Чечні і тренуються з ним. Плакати були також помічені іншими киянами біля станції метро "Видубичі".

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...