СБУ у Києві ліквідувала наркоугруповання, клієнтом якого виявився соратник Рубана (відео)

Наркодилери збували амфетамін і канабіс у великих розмірах.

Скрін відео

СБУ спільно з прокуратурою і поліцією припинила в Києві діяльність наркоугруповання, постійним клієнтом якої був один з учасників громадського руху "Офіцерський корпус", очолюваного скандально відомим "генералом" Володимиром Рубаном. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу СБУ.

Наркодилери збували амфетамін і канабіс у великих розмірах. Правоохоронці встановили, що зловмисники щомісяця збували більше трьохсот грамів наркотиків.

"Вони орендували будинок в передмісті столиці, де зберігали "товар", - уточнили в СБУ.

Оперативники спецслужби затримали одного з наркоділків під час спроби продажу амфетаміну та марихуани постійному клієнтові - члену громадської організації "Офіцерський корпус". Ще двох учасників наркоугруповання працівники СБУ затримали пізніше.

У наркоділків вилучено 85 грамів амфетаміну та понад 30 грамів канабісу. Відкрито кримінальне провадження за ст. 309 Кримінального кодексу України. Тривають невідкладні оперативно-слідчі заходи.

Слід нагадати, що громадську організацію "Офіцерський корпус" очолює скандально відомий Володимир Рубан, який називає себе генерал-полковником. Хоча, як повідомляли ЗМІ, він є всього лише старшим лейтенантом запасу.

"Офіцерський корпус" і Рубана називають також проектами кума президента РФ Віктора Медведчука.

Раніше Рубан позиціонував себе, як уповноважений СБУ щодо обміну полоненими. Однак спецслужба вивела самозваного "генерала" на чисту воду, заявивши, що він не має ніяких повноважень від державних органів України.

А згодом, після гучного скандалу з нелегальним переправленням нардепа Надії Савченко в окупований Донецьк, Рубана взагалі позбавили пропуску на в'їзд в зону АТО.

Водій загинув на місці: На Чернігівщині автівка врізалася в блокпост (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:50

В Чернігівській області 27 березня водій Renault Scenic на виїзді з міста Корюківка врізався у блокпост і загинув. Про це повідомляє обласна поліція, передають Патріоти України. Зазначається, що 23-річний водій автомобіля Renault Scenic не впорався з к...

Вагітній жінці світить в'язниця через... критику томатного пюре в соцмережі (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:30

Жінка може потрапити до в'язниці після того, як написала критичний відгук про банку томатного пюре. Про це пише Daily Star, передають Патріоти України. Виробник Erisco Foods заявив, що 39-річна Чіома Околі завдала шкоди репутації їхнього бренду, коли н...