СБУ заблокувала продаж фірмами у Києві та Одесі авіаквитків з Росії в окупований Крим (фото)

Під час обшуків в офісах комерсантів правоохоронці виявили документацію, яка підтверджує продаж нелегальних авіаквитків та докази перерахування грошей на рахунки російських авіакомпаній.

Під час обшуків знайдено печатки та документи. Фото: прес-служба СБУ.

Співробітники Служби безпеки в Одеській області спільно з прокуратурою АР Крим і Нацполіцією блокували незаконний продаж авіаквитків на рейси з території РФ до тимчасово анексованого Криму. Про це повідомляє прес-служба СБУ, передають Патріоти України.

"Низка комерційних структур у Києві та Одесі нелегально здійснювали реалізацію авіаквитків з російських міст до аеропорту "Сімферополь" та у зворотному напрямку на рейси авіакомпаній РФ, зокрема внесених до санкційного списку РНБО", - повідомили в СБУ.

Під час обшуків в офісах комерсантів правоохоронці виявили документацію, яка підтверджує продаж нелегальних авіаквитків та докази перерахування грошей на рахунки російських авіакомпаній. Наразі вирішується питання щодо оголошення про підозру в скоєнні злочинів менеджменту комерційних структур.

Правоохоронці відкрили кримінальні провадження за ч. 2 ст. 332 (незаконне переправлення осіб через державний кордон України), ч. 2 ст. 332-1 (порушення порядку в’їзду на тимчасово окуповану територію України та виїзду з неї), ст. 334 (момент набуття права власності за договором) ККУ.

Сонця можна не чекати? Синоптик засмутив прогнозом погоди в Україні на березень

вівторок, 19 березень 2024, 6:58

В Україні внаслідок переміщення на її територію атмосферних фронтів та під впливом висотного циклону очікується період нестійкої та вологої погоди. Практично щодня спостерігатимуться дощі, у північних та західних областях часом мокрий сніг, передають П...

Втік зі зборів: Стало відомо, що сталося зі "всесвітньо відомим українським тренером", який відмовився повертатися в Україну

вівторок, 19 березень 2024, 6:45

Тренер "Чорноморець" Ігор Касьяненко, який відповідав у одеському клубі за фізичну підготовку, знайшов собі роботу у США. 14 березня стало відомо, що 36-річний уродженець Луганська втік перед поверненням команди з підготовчих зборів у Туреччині у лютом...