​Scorpions у Києві: легендарні рокери виступили на тлі величезного прапора України (відео)

Музиканти привітались із публікою українською мовою. Вони пам’ятають про Майдан і відмовилися від запрошення до Криму.

Scorpions у Києві

19 лютого у Києві в рамках масштабного світового турне виступив гурт Scorpions. Музиканти показали киянам ювілейне шоу 50th Anniversary, зазначають Патріоти України.

Пісню під назвою Make It Real, у якій йдеться, що треба бути рішучим та здійснювати свої мрії, легендарні музиканти заспівали на фоні українського прапору, повідомляю ТСН. Після того привітались українською. "Добрий вечір, Київ! Як справи?" - крикнув зі сцени соліст гурту Клаус Майне.

Столичний Палац Спорту, де відбувся концерт, було вщент набито фанатами. Послухати німців прийшли навіть маленькі діти. За два дні до Києва музиканти відіграли концерт в Одесі.

У серпні минулого року Scorpions відмовився виступати у окупованому Криму. А напередодні Нового 2014 року легендарні рокери бажали українцям перемоги Євромайдану.

"Просто вона життя не знає, правди боїться": Сніжана Єгорова розкритикувала свою доньку Стасю Ровінську

субота, 27 квітень 2024, 13:27

Українська акторка і телеведуча Сніжана Єгорова, яка неодноразово висловлювала свою симпатію до диктатора Володимира Путіна та на початку великої війни виїхала до Туреччини, висловилася про свою старшу доньку Стасю Ровінську, передають Патріоти України...

Ексміністр культури Нищук висловився про мобілізацію акторів

субота, 27 квітень 2024, 13:14

Колишній міністр культури та голова Шевченківського комітету Євген Нищук, який у квітні 2024 року став гендиректором театру імені Франка, в інтерв'ю Олексію Суханову розповів, що деякі актори театру можуть отримати бронь від мобілізації, передають Патр...