"Секта свидетелей СССР": В Криму відкрили новий пам'ятник (фотофакт)

Надпис на пам'ятнику зазначає: "Кордон СРСР священний і непорушний".

В Криму відкрили новий пам'ятник. Фото: Репортер Східного Криму.

У мережі висміяли відкриття в анексованому Криму в селищі Леніно, перейменованому недавно в Єди-Кую, пам'ятника прикордонникам, на якому розміщено напис "кордон СРСР священна і недоторканною". Знімки опубліковані на сайті "Репортер Східного Криму", повідомляють Патріоти України.

Відкриття пам'ятника відбулося 28 травня за ініціативою і на кошти активістів і ветеранів-прикордонників.

"Крым сошёл с ума. Надпись на новом памятнике (в Еды-Кую, бывшее Ленино) это подтверждает", - відзначили на сторінці "Кримський бандерівець" в Twitter.

"Секта "свидетелей Советского Союза" для своих почитателей и последователей очередную икону установила", "Эти урюки считают, что СССР их обессмертит. Не тут то было", "В Ленино границу СССР провели?)", -пишуть люди в коментарях.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...