Сепаратисти у центрі Києва: Соцмережі обурені нахабністю юних прихильників "ЛДНР" (фото, відео)

Люба і Юра - переселенці з Луганська, які зараз живуть в Луцьку, сфотографувалися зі значками "Новоросії" на місці розстрілів людей на вулиці Інститутській.

Юні сепаратисти. Фото: ВКонтакте.

Користувачі соціальних мереж гнівно обговорюють появу в мережі фотографії двох молодих людей із значками так званої "Новоросії" (під такими прапорами на Донбасі воюють бойовики самопроголошених ДНР і ЛНР проти сил АТО). Селфі було зроблено на Алеї Героїв Небесної сотні в Києві – місці, де в часи Революції гідності були розстріляні десятки активістів Евромайдану, повідомляють Патріоти України.

У соціальних мережах з'явилася інформація, що прихильники сепаратистів проживають у Луцьку. Деякі пишуть, що вони переселенці з Донбасу.

Крім того, в мережі звернули увагу на те, що зазначені особи знущаються над тваринами. Зокрема, в мережі є відео, де вони знущаються над котом.

Як повідомляли Патріоти України, раніше в Київському Національному педагогічному університеті імені Драгоманова вибухнув гучний скандал навколо двох викладачок, які є симпатиками сепаратистів.

Мобілізація в Україні по-новому: Чи створять "спецназ" для пошуку ухилянтів

середа, 24 квітень 2024, 8:57

Днями в соцмережах з’явились чутки про те, що мобілізація в Україні буде посилена ще більше. У деяких Telegram-каналах було розповсюджено повідомлення про те, що начебто зараз в силових структурах обговорюється питання створення окремого великого підро...

Вбивці на трибунах: Під час футбольного матчу ворожий фанат кинув ніж у голову гравцю, що подавав кутовий (відео)

середа, 24 квітень 2024, 8:05

Під час матч 18-го туру чемпіонату Колумбії між командами Медельїн та Атлетіко Насьональ один з фанатів ледь не завдав великої шкоди гравцю гостей, передає