Серед білого дня у Чернігові біля зупинки тролейбусів приземлився та злетів гелікоптер (відео)

Поліцію щодо приземлення гвинтокрила поблизу зупинки громадського транспорту викликав місцевий житель, але на час прибуття патрульних вертоліт уже полетів.

Скрін відео

У Чернігові розслідується факт незаконного приземлення приватного гелікоптера поблизу кінцевої зупинки громадського транспорту у мікрорайоні Масани. Про це повідомили на сайті прокуратури Чернігова, передають Патріоти України.

Згідно з повідомленням, до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості за фактом порушення правил безпеки руху повітряного транспорту. Встановлено, що 21 жовтня приватний гелікоптер приземлився на полі біля кінцевої зупинки тролейбусів, у одному з районів міста, забрав пасажира та полетів у невідомому напрямку.

За вказаним фактом 23 жовтня розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 276 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту), санкція статті передбачає покарання у вигляді виправних робіт на строк до двох років або обмеження волі на строк до трьох років.

Процесуальне керівництво забезпечується Чернігівською місцевою прокуратурою. Як уточнили у поліції Чернігова, поліцію щодо приземлення гвинтокрила поблизу зупинки громадського транспорту викликав місцевий житель, але на час прибуття патрульних гелікоптер уже полетів. Натомість, у соціальних мережах місцеві жителі виклали фото і відео його приземлення у мікрорайоні.

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...