Серед білого дня у центрі Києва було поранено чоловіка

Інцидент стався у Шевченківському районі столиці.

У Шевченківському районі столиці сталася стрілянина. Ілюстрація:https://www.rbc.ua/У Шевченківському районі Києва сталася стрілянина, в результаті якої був поранений, потім госпіталізований чоловік. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Нацполіції Києва, передають Патріоти України.

У Шевченківське управління поліції 23 лютого 2017 року надійшло повідомлення від медиків, що в лікарню з пораненням ноги доставили 30-річного чоловіка. За його словами, тілесні ушкодження він отримав від незнайомого чоловіка під час конфлікту.

Як потім встановили правоохоронці, на вулиці Лермонтовській між потерпілим та іншим чоловіком виникла сварка через те, що підозрюваний нібито навмисно пошкодив автомобіль опонента, вдаривши по дзеркалу заднього виду.

Повідомляється, що спочатку між чоловіками тривала словесна перепалка, а потім зловмисник дістав зброю (попередньо - травматичної дії) - і зробив постріли.

В результаті потерпілий отримав поранення ноги. Перехожі, які стали свідками події, викликали "швидку" і повідомили про інцидент в поліцію.

В даний час слідчі Шевченківського управління поліції відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками правопорушення, передбаченого частиною 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Тривають розшукові заходи з метою встановлення і затримання правопорушника.

Шокуюча цифра: Скільки в Україні зниклих безвісти

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:57

Наразі в Україні зниклими безвісти є понад 50 тис. людей. До повномасштабного вторгнення Росії ця цифра була в чотири рази меншою. Про це повідомив заступник голови Нацполіції України Андрій Нєбитов. передають Патріоти України. За його словами, до поча...

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...