Серед загиблих були діти: У мережі пригадали жахливе відео до річниці обстрілу Маріуполя (відео)

Загинуло більше 30 людей, поранених було більше сотні. Ватажок самопроголошеної "ДНР" Захарченко взяв на себе і бойовиків відповідальність за злочин і оголосив про наступ на місто.

Скрін відео

Два роки тому бойовики з підконтрольної їм території обстріляли Східний мікрорайон Маріуполя. Відео з обстрілом викладено на Youtube, нагадують Патріоти України.

Обстріли велися з РЗСО "Град" і "Ураган". Загинуло більше 30 людей, поранених було більше сотні. В результаті обстрілу було пошкоджено понад 200 будинків - школи, дитсадки, магазини, житлові будинки.

Ватажок самопроголошеної "ДНР" Олександр Захарченко взяв на себе і бойовиків відповідальність за злочин і оголосив про наступ на місто.

"Криваве вбивство проросійськими терористами десятків мирних людей і поранення майже ста мирних жителів Маріуполя - не просто терористичний акт. Це - злочин проти людяності, підсудний Гаазькому трибуналу", - заявив тоді президент Петро Порошенко.

Після обстрілу жителі міста вийшли на мітинг проти "русского мира" з українськими прапорами. Лікарні були переповнені, в числі загиблих були діти.

Зірка серіалу "Обіцянка Богу" вступив до лав ЗСУ

четвер, 25 квітень 2024, 12:55

Зірка серіалу Обіцянка Богу, український актор театру і кіно Юрій Феліпенко вступив до лав ЗСУ. Феліпенко доєднався до батальйону ударних БпАК Ахіллес 92 ОШБр. Це підрозділ добровольців, сформований у перші дні повномасштабного вторгнення, інформують П...

"С*ки московські": Російський тренер брудно облаяв волейболісток після поразки

четвер, 25 квітень 2024, 11:44

Головний тренер російського волейбольного клубу «Ленінградка» Олександр Кашин емоційно відреагував на поразку від «Динамо». Зокрема, тренер з країни, чиї керівники люблять розповідати про «духовні скрєпи», назвав своїх суперниць «московськими с*ками», ...