"Шановні гості... наш концерт у Харкові скасований": Солістки російського гурту записали звернення через заборону на в'їзд в Україну (відео)

Дівчата назвали себе "заручницями політичної ситуації", але приховали деякі подробиці...

"Дві Маші" записали звернення до слухачів. Фото: скріншот з відео.

Солістки російського гурту "Дві Маші", яким заборонили в'їзд в Україну на три роки, записали відеозвернення до фанатів. Відповідне відео опубліковано в YouTube, передають Патріоти України.

"Шановні гості Клубу "Мiсто"! Через незалежні від нас з вами причини наш концерт в Харкові скасований. Ми, своєчасно прибувши в Україну, виявилися заручниками політичної ситуації. ... Сказати, що ми приголомшені і перебуваємо в цілковитому спустошенні - це не сказати нічого!!!!!!" - написали вони у підпису до відео.

Російським співачкам, солісткам групи "Две Маши" Марії Гайтун і Марії Зайцевій заборонили в'їзд в Україну на три роки. Про це 27 жовтня повідомила прес-служба Державної прикордонної служби України. Наголошено, що жінки їхали поїздом "Москва – Кривий Ріг" і планували ввечері 27 жовтня виступити в Харкові.

"Під час проведення додаткового контролю з'ясувалося, що артистки неодноразово відвідували тимчасово окуповану територію Республіки Крим із метою виступів і зйомок кліпів, перетинаючи державний кордон України через закритий пункт пропуску", – повідомили у ДПСУ.

Шокуюча цифра: Скільки в Україні зниклих безвісти

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:57

Наразі в Україні зниклими безвісти є понад 50 тис. людей. До повномасштабного вторгнення Росії ця цифра була в чотири рази меншою. Про це повідомив заступник голови Нацполіції України Андрій Нєбитов. передають Патріоти України. За його словами, до поча...

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...