Ще й образив: В Одесі покарали водія, який відмовив у безкоштовному проїзді матері загиблого воїна

Після звернення до керівництва міськдепартаменту транспорту, ПАТ "Північтранс" звільнило водія.
У Одесі покарали водія маршрутки №190. Фото: Думская.

21 жовтня водій маршрутки №190 в Одесі відмовив жінці, син якої загинув в АТО, в праві на безкоштовний проїзд, передають Патріоти України.

"23 жовтня активісти, обурені цим інцидентом, в знак протесту кілька годин блокували цей маршрут", - повідомив учасник акції, лідер організації "Вуличний фронт" Дем'ян Ганул.

За його словами, водій також словами образив матір загиблого воїна. Після перекриття, а також звернення до керівництва міськдепартаменту транспорту, ПАТ "Північтранс" звільнило водія.

"Прошу керівництво підприємств провести з персоналом виховні бесіди на предмет поваги наших захисників, щоб не виникало подібних ситуацій", - заявив Ганул.

Джерело: Думская

Молочка перетворюється для більшості українців на розкіш: Експерти прогнозують подальше зростання цін

субота, 27 липень 2024, 19:00

У червні зростання цін на продукти прискорилося і стало найбільшим з початку 2024 року, нагадують Патріоти України. Восени ще подорожчають п’ять категорій продуктів, серед них і молоко. . Скільки зараз коштує молоко в Україні та чому ціна на нього зро...

Музичний фестиваль "Рандеву" в Юр Малі: Вєрка Сердючка зі сцени звернулася до Алли Пугачової (відео)

субота, 27 липень 2024, 18:00

26 липня, стартував щорічний музичний фестиваль "Рандеву" в Юрмалі, який організувала латвійська співачка Лайма Вайкуле. Не секрет, що на захід вона запросила і українських виконавців, зокрема, Настю Каменських, Макса Барських, ALEKSEEV та Вєрку Сердюч...