"Ще хвилина - і ми б самі там загорілися!": Очевидці розповіли страшні подробиці пожежі в ТРЦ у Пітері (фото)

Ймовірними причинами загоряння вважаються несправна проводка, завезена до Нового року в гіпермаркет піротехніка, порушення протипожежної безпеки та некваліфіковані співробітники.

Однією з версій масштабної пожежі в пітерському супермаркеті "Лента" є навмисний підпал невідомими особами. Співробітники торгового центру стверджують, що бачили чоловіка, який кинув пляшку. Про це повідомили місцевому інформаційному агентству "Невские новости", передають Патріоти України.

Очевидці катастрофи звернули увагу, що вогонь буквально в мить охопив величезну площу. "Кажуть, хтось, щось кинув, але це незрозуміло. За півгодини вже все горіло! Ще хвилина і ми б самі там загорілися. Всі речі там залишили, документи, гроші, проїзні, банківські картки, трудові книжки, медичні книжки", – поділилися на умовах анонімності співробітниці "Ленти".

Також ймовірними причинами загоряння вважаються несправна проводка, завезена до Нового року в гіпермаркет піротехніка, порушення протипожежної безпеки та некваліфіковані співробітники. Нагадаємо, що спочатку площа пожежі становила майже 5 тисяч квадратних метрів. З будівлі евакуювали 800 осіб, також відомо про двох постраждалих.

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...

Військовозобов'язані не зможуть отримати паспорти за кордоном, але є винятки (список)

середа, 24 квітень 2024, 21:30

Деякі громадяни призовного віку, попри нову урядову заборону, зможуть отримати закордонні паспорти за межами України. Передбачена низка винятків. Про це йдеться у постанові уряду від 23 квітня, передають Патріоти України. Відповідно до документа, отрим...