Ще одна трагедія: В Харкові поліцейська гонитва закінчилася загибеллю водія (відео)

Водій автомобіля Toyota Camry перевищив швидкість і врізався в стовп.

Водій і пасажир переслідуваного автомобіля були п'яні. Фото: Прес-служба патрульної поліції Харкова.

У Харкові автомобіль Toyota Camry розбився під час переслідування патрульними поліцейськими на Московському проспекті, його водій загинув, пасажир госпіталізований. Про це пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Повідомляється, що інцидент стався в ніч на вівторок, 23 лютого на Велозаводському мосту (Московський проспект).

Правоохоронці помітили, що автомобіль значно перевищив швидкість і почали його переслідувати. Намагаючись сховатися, водій не впорався з керуванням і врізався в стовп. Від отриманих травм водій загинув на місці. Пасажир з численними травмами госпіталізований.

У поліції підкреслюють, що водій і пасажир переслідуваного автомобіля були в стані алкогольного сп'яніння.

Свідок ДТП зафіксував результат аварії на відео і виклав в групу Харків City "ВКонтакте". "Ось так закінчилася гонитва на Московському проспекті", - написав він.

На місце події була викликана слідчо-оперативна група.

У схожій ситуації в Києві 7 лютого патрульні відкрили стрілянину і застрелили одного з пасажирів авто, що перевищувало швидкість і тікало в від погоні. За кермом BMW був 24-річний Ростислав Храпачевський, в салоні знаходилися ще три людини. Храпачевський підтвердив, що був п'яний, коли сів за кермо в день інциденту.

Прокуратура міста Києва розпочала розслідування інциденту. Помічник генпрокурора Владислав Куценко підкреслив, що загиблий автомобілем не керував і тому порушником бути не міг.

Поліцейському пред'явлені звинувачення за трьома статтями Кримінального кодексу. Суд обрав для нього запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

Торгівля людьми на Одещині: Спритна "пані" відправляла жінок у рабство до сусідньої країни (фото)

понеділок, 29 квітень 2024, 22:55

В Одеській області викрили і ліквідували міжнародний канал торгівлі людьми, який організували 56-річна місцева жителька. Вона заманювала жінок у Румунію, де ті потрапляли у трудове рабство. Про це повідомляє Держприкордонслужба, передають Патріоти Укра...

Легенда Динамо став персоною нон ґрата в Українській асоціації футболу

понеділок, 29 квітень 2024, 22:44

Легендарного ексгравця київського Динамо Анатолій Дем’яненка не пустили в Будинок футболу, повідомив журналіст Ігор Циганик на YouTube-каналі FootballHub, передають Патріоти України. За словами Циганика, це неприйнятне ставлення з боку УАФ до легенди у...