Ще одна "звєзда": В окупованій Горлівці відбудеться концерт колишнього киянина

Олексій Піддубний, більш відомий, як Джанго, сам виявив бажання виступити перед терористами.

Джанго. Фото:nsn.fm

Завтра, 16 вересня, в окупованій бойовиками "ДНР" Горлівці відбудеться концерт рок-музиканта і співака Олексія Піддубного, більш відомого як Джанго. Про це з посиланням на сепаратистські ЗМІ пишуть Коментарі, зазначають Патріоти України.

Артист сам виявив бажання виступити перед жителями окупованого міста. Концерт відбудеться в центрі міста і буде безкоштовним.

Як відомо, раніше Джанго в компанії сепаратистів відвідав захоплений донецький аеропорт. Олексій Піддубний народився в Києві, проте в даний момент виступає тільки в Росії.

Лікарі запевняли, що все нормально: Сашко Лірник розповів, від чого помер Дмитро Капранов

четвер, 18 квітень 2024, 3:25

У літератора були проблеми із серцем, через що Дмитро часто скаржився на біль. Однак медики запевняли рідних і близьких письменника, що "все нормально". Український письменник Дмитро Капранов помер 16 квітня внаслідок проблем із серцем. Таку версію озв...

"У Левка Лук'яненка воно теж було": Ірина Фаріон зробила заяву про своє комуністичне минуле

середа, 17 квітень 2024, 23:29

Те, що Герой України Лук'яненко за свої гуманістичні переконання був жорстоко репресований Радянською владою, як і Миколо Руденко, скандальна політикіню не може поставити собі в паралель співпадінь. Ірина Фаріон в інтерв’ю «Українським новинам» розпові...