"Що робити? Ми повинні їх знищити" - Ківа розповів, як треба боротися з "московськими щурами"

Радник Авакова зазначив, що проросійськи налаштовані VIP-українці будуть робити все для того, щоб розгойдати ситуацію в країні.

Ілля Ківа. Фото:antikor.com.ua

В Україні серед представників органів законодавчої та виконавчої влади є багато проросійськи налаштованих людей, які потрапляють під визначення "внутрішні вороги". Таку думку в ефірі Обозреватель.LIVE висловив радник міністра внутрішніх справ Ілля Ківа, передають Патріоти України.

За його словами, ситуація ускладнюється високим рівнем корупції. Всі ті, хто повинен в суді відповідати за зраду України, сказав Ківа, всі вони задіяні в переговорному Мінському процесі щодо Донбасу.

"Ми в дуже складній ситуації, яку використовує Росія. Чим більше ми корумповані, тим складніше розгорнути "внутрішній фронт". Наша влада майже на 50% просякнута тими, хто має відношення до РФ", - сказав чиновник.

"Що з цим робити? Ми повинні їх знищити", - сказав Ківа про агентів впливу Москви.

Він зазначив, що проросійськи налаштовані VIP-українці будуть робити все для того, щоб розгойдати ситуацію в країні. "Ми можемо привести ворога до влади. Зараз ми перед таким вибором - або жити зі своїми щурами, або потім нам взагалі доведеться жити з ворогом. У такому випадку ми взагалі втратимо Україну", - підкреслив радник міністра.

"У нас немає іншого вибору, крім як розвернутися і знищити ворога всередині країни ... Нам треба вибити з влади всіх промосковських щурів, які під диктовку Кремля знищують країну зсередини", - додав Ківа.

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...