Що тепер заспіває про "хунту" і "мышебратьев"? Мати російського окупанта Агеєва приїхала в Україну (відео)

Світлані Агеєвій пообіцяли зустріч з сином, який перебуває у СІЗО Старобільська.

Світлана Агеєва приїхала в Україну побачитися з сином. Фото:скрін відео

21 липня мати полоненого російського контрактника Віктора Агеєва Світлана Агеєва в'їхала на територію України за згодою представників української сторони, які пообіцяли їй зустріч з сином. Про це повідомив журналіст Нової газети Павло Канигін, який супроводжує Агеєву, зазначають Патріоти України.

"В'їхали не безпосередньо через Росію, тому що у матері єфрейтора немає закордонного паспорта. Ми дуже побоювалися, що за внутрішнім паспортом її не пропустять наші, російські, прикордонники. А українські прикордонники знали, що у Світлани з собою немає закордонних документів. Українська сторона погодилася як виняток прийняти Світлану Вікторівну по внутрішньому російському паспорту", - повідомив журналіст.

Канигін зазначив, що не може назвати імен та посад представників України, які допомогли матері російського військового приїхати в країну.

"Вони переконливо пояснили нам свій статус, ми їм довіряємо. Незабаром, я впевнений, ми зможемо сказати, хто нам допоміг, і подякуємо їм ... З приводу самої зустрічі: нам обіцяли влаштувати її в найближчі дні", - розповів він .

За словами журналіста, полонений Агеєв перебуває в СІЗО міста Старобільська, а час і місце зустрічі матері з ним будуть відомі 22 липня.

"Українська сторона нам гарантувала, що буде можливість зустрічі мами з сином в нормальних умовах, в тому числі - наодинці. І ми дуже розраховуємо, що ці умови будуть виконані", - додав він.

Як відомо, 25 червня штаб АТО повідомив, що військовослужбовці ЗСУ ліквідували в Луганській області диверсійно-розвідувальну групу супротивника. Зокрема, був узятий в полон російський контрактник Агєєв.

12 липня було оприлюднено звернення Світлани Агеєвої до президента України Петра Порошенка, в якому вона просить помилувати її сина.

В Україні одночасно високий рівень безробіття та дефіцит працівників: Гетманцев оцінив вплив мобілізації на ринок праці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:30

Мобілізація є одним із факторів, що призводить до дефіциту кадрів на українському ринку праці, що посилюється високим рівнем безробіття в країні. Проте цю проблему можна вирішити - зокрема, шляхом впровадження заходів з поліпшення системи бронювання та...

В Україні очікується зміна погоди на вихідних: Синоптики озвучили детальний прогноз

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:24

На вихідних в Україні нарешті відступлять заморозки й почне поступово теплішати. Так, в областях температура повітря в денні години зросте до +17+24 градусів, передають Патріоти України. Як свідчать дані Укргідрометцентру, у більшості областей очікуєт...