Але тільки після суду: Волонтер назвав ім'я українця, якого Кремль може обміняти на Агеєва

Такі люди, як ВІктор Агеєв, насправді Росії абсолютно не потрібні, але обмін відбудеться через те, що Кремль хоче зберегти свій імідж.

Станіслав Клих. Фото: Україна Молода.

Координатор волонтерської групи "Патріот" Олег Котенко вважає, що скоро може відбутися обмін російського військовослужбовця Віктора Агєєва. Про це він повідомив в інтерв'ю "Апострофу", передають Патріоти України.

"Все до цього йде. Але тільки після того, як ми його осудимо, і він отримає реальний термін. Це незручності для товариша Путіна, що такі люди потрапляють в полон. Тоді на найвищому рівні ведуться переговори", - зазначив Котенко.

За словами волонтера, такі люди Росії абсолютно не потрібні, але обмін відбудеться через те, що Кремль хоче зберегти свій імідж, мовляв, "росіяни своїх не кидають". Котенко уточнив, що зараз мова йде про обмін Агєєва на Станіслава Клиха, який засуджений в Росії до 20 років позбавлення волі.

"Мати Агєєва зустрілася з матір'ю Клиха - це все ланки одного ланцюга. Ми прекрасно розуміємо, до чого це все веде. Тільки б не вийшло, що Клих буде у нас другою Савченко. Наскільки я розумію, це наш проукраїнський хлопець, але що таке в'язниця? .. Людину можуть і зламати", - додав він.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...