Що ж це робиться? - Бойовики "ЛНР" визнали рідною українську мову (фотофакт)

Принаймні рідною українську мову вважають у школі селища Бобрикове, що знаходиться в окупації.

Ілюстрація:profspilka.kiev.ua

У селі Бобрикове, яке знаходиться на окупованій території самопроголошеної "ЛНР", в школах видають табелі, відзначаючи українську мову як рідну. Відповідне фото було опубліковано блогером під ніком Necro Mancer в Twitter. зазначають Патріоти України.

Серед предметів, перерахованих у шкільному табелі рідною мовою відзначена українська. Також як рідна література, вказана українська література.

Як відомо, сепаратисти самопроголошеної "ЛНР" захопили частину Луганської області, вимагаючи незалежності. Всі "офіційні документи" в псевдореспубліці оформляються російською мовою.

Також бойовики "ЛНР" неодноразово висловлювалися за свій проросійський курс.

У Канаді закінчуються терміни візової програми для українських біженців: Що буде далі

четвер, 28 березень 2024, 10:28

Міністр імміграції Канади Марк Міллер заявив, що він не має планів продовжувати екстрену візову програму для українців. Термін її дії закінчується 31 березня, передають Патріоти України. Про це пише видання The Globe and Mail. Програма "Дозвіл на екстр...

Є певна тенденція: Чому українські біженці повертаються з-за кордону - дослідження

четвер, 28 березень 2024, 9:59

Українські біженці повертаються з-за кордону з різних причин. Найчастіше - з емоційних, але є й інші важливі чинники, передають Патріоти України. Як вибір країни та рівень доходів українців впливає їхнє на рішення повернутися до України, РБК-Україна ро...