Щоб були уважніші: У Росії обгрунтували, чому не ремонтують дороги

От точно дві біди: дороги і дурні! У мережі потішаються над Росавтодором, який заявив, що хороші дороги ведуть до ДТП.

У Росії обгрунтували, чому не ремонтують дороги. Фото: 200stran.ru.

У матеріалах російського Федерального дорожнього агентства (Росавтодор) до конференції за підсумками 2015 року та планах на 2016-2017 роки йдеться, що аварійність на ділянках доріг високої якості може бути вищою, ніж на дорогах гіршої якості. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Підвищення транспортно-експлуатаційного стану федеральних автомобільних доріг часто призводить до збільшення аварійності на окремих ділянках. На хорошій дорозі водії частіше перевищують швидкісний режим, виїжджають на зустрічну смугу руху. Ці порушення є одними з найбільш частих причин ДТП", - наголошується в матеріалах.

Також в Росавтодор привели цифри по ДТП на федеральних трасах в 2015 році, згідно з якими їх кількість знизилася на 11% і на 15% знизилася кількість загиблих в ДТП.

Дуже любив вино, але проблема була не в алкоголізмі: Вчені розповіли, через що міг оглухнути Бетховен

субота, 18 травень 2024, 23:43

Слух видатного композитора Людвіга ван Бетховена почав погіршуватися в молодості, а помер геній повністю глухим. Причини його глухоти залишаються загадкою. Однак, майже через дві сотні років аналіз його волосся показав високий рівень свинцю, миш'яку та...

Рідкісний вид рептилій - на межі зникнення: На Кубі коти взялися винищувати... крокодилів

субота, 18 травень 2024, 23:02

Здичавілі коти вважаються одним із найпроблемніших інвазивних видів, який загрожує тисячам інших видів тварин у дикій природі. Нове підтвердження цьому представили кубинські фахівці, які звинуватили безпритульних кішок у масовому вбивстві дитинчат рідк...