Щоб не травмувати вразливого молодика: Суддя відхилила клопотання журналістів, суд над мажором-вбивцею проходить у закритому режимі (відео)

Суд обрав запобіжним заходом для Толстошеєва утримання під вартою до 13 лютого 2016 і призначив заставу в розмірі 137 800 грн.

Станіслав Толстошеєв. що спричинив смертельну ДТП. Фото: скрін відео

Шевченківський районний суд міста Києва проводить засідання з обрання запобіжного заходу Станіславу Толстошеєву, що влаштував смертельну ДТП у Києві, в закритому режимі. Про це повідомляє кореспондент телеканалу "112 Україна", передають Патріоти України.

"На початку засідання суддя відхилила клопотання журналістів на прохання захисту Толстошеєва щодо відеозйомки. Суд з обрання запобіжного заходу проходить у закритому режимі вже більше ніж годину. На початку засідання держобвинувачення вимагало взяти хлопця під варту. Захист Толстошеєва наполягає, щоб до його клієнта жодних обмежувальних заходів не застосовували", - зазначив він.

Кореспондент додав, що під час засідання суддя прочитала протокол доповіді двох свідків, які знаходилися з ним в машині під час того, як сталася ДТП. "За їхніми словами, Станіслав Толстошєєв втратив свідомість.

Сам хлопець на засіданні піднявся і сказав, що таке з ним сталося вперше. Згідно з результатами судмедекспертизи, у хлопця пролапс клапана - це підтверджує те, що у нього дійсно є проблеми з серцем", - сказав він.

На засіданні була присутня сім'я Толстошеєва.

Як стало відомо, суд обрав запобіжним заходом для Толстошеєва утримання під вартою до 13 лютого 2016 і призначив заставу в розмірі 137 800 грн.

Сам Толстошеєв після суду поскаржився журналістам на поганий стан здоров'я. За словами його матері, у їх сім'ї поки немає коштів на заставу, але вона зробить все, щоб її син не сидів у СІЗО.

Прокурори розповіли, що Станіслав Толстошеєв швидше за все відправиться до Лук'янівського СІЗО.

Можна загадувати бажання: На Великдень у небі над Землею пройде найінтенсивніший зорепад століття

п’ятниця, 3 травень 2024, 18:56

Якщо ви коли-небудь хотіли спостерігати, як уламки комети Галлея перетинають верхні шари атмосфери Землі, цей тиждень - ваш шанс.Метеорний дощ (зорепад) Ета-Аквариди буде найбільш насиченим до 10 травня, а пік шоу припаде на передсвітанковий час 5 трав...

Врятувати не вдалося: У Луцьку через отруєння невідомою речовиною помер 2-річний хлопчик

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:30

Правоохоронці розслідують смерть дворічної дитини у Луцьку. Попередньо відомо, що хлопчик помер він отруєння невідомою речовиною, передають Патріоти України. Що відомо про смерть дитини. Так, інформація про смерть 2-річного хлопчика у Луцьку надійшла п...