Щоб пам'ятали: В окупованому Іловайську терористи встановлюють пам'ятник російському "гумконвою"

Немає кому підказати, що на виїзді з міста треба встановити пам'ятник рефрижератору з "грузом 200".

Пам'ятник "гумконвою". Фото: inforesist.org.

На в'їзді до окупованого Іловайськ, біля траси, що веде до кордону з РФ, бойовики встановлюють пам'ятник так званому «гуманітарному конвою» від Росії. Про це повідомляє сепаратистський сайт «ДНР», передають Патріоти України.

За словами, «глави адміністрації» Іловайська Сергія Муковніна, пам'ятник зводиться як «знак подяки від жителів «ДНР» російським рятувальникам за підтримку у важкий час».

Повідомляється, що сьогодні на постамент «встановлений білий «КамАЗ», робочі упорядковують прилеглу до пам'ятника територію».

За даними на кінець липня Росія відправила на окуповану частину Донецької області більше 50 автомобільних колон нібито з гуманітарною допомогою.

Як раніше неодноразово повідомляли українські військові, відразу після прибуття в Донбас «гуманітарних вантажів» з Росії, обстріли українських позицій різко активізуються. На їхню думку, це доводить, що під прикриттям «гуманітарки» Росія постачає бойовиків новими партіями боєприпасів.

"Я відірву тобі два вуха!": Легендарний футбольний клуб звільнив тренера за дику витівку (відео)

п’ятниця, 17 травень 2024, 21:50

Туринський Ювентус оголосив про відставку головного тренера команди Массіміліано Аллегрі, інформують Патріоти України. Клуб ухвалив рішення попрощатися з наставником через поведінку італійця після фіналу Кубка Італії, в якому туринці виграли трофей, пе...

"Ти отримав кулю за такі слова": Усик прибув на зважування у вишиванці з портретом військового, якого розстріляли росіяни (фото)

п’ятниця, 17 травень 2024, 21:39

Чемпіон WBA, WBO, IBO та IBF у суперважкій вазі Олександр Усик (21−0, 14 КО) проведе поєдинок із володарем титулу WBC Тайсоном Ф’юрі (34−0−1, 24 КО). Українець прибув на зважування з британським боксером, повідомляють Патріоти України. Усик приїхав на...