Щоб повернутись додому: Солошенко і Афанасьєв попросили Путіна про помилування

"Зараз переговори про передачу Афанасьєва і Солошенка йдуть на дипломатичному рівні, все перебуває на стадії "ось-ось"" - зазначив адвокат.

Юрій Солошенко і Геннадій Афанасьєв. Фото:www.ukrinform.ua

Незаконно утримувані в Росії українці Юрій Солошенко і Геннадій Афанасьєв підписали прохання про помилування президенту Росії Володимиру Путіну і погодилися на відбування покарання в Україні. Про це повідомляють РИА Новости з посиланням на адвоката Олександра Попкова, передають Патріоти України.

"Зараз переговори про передачу Афанасьєва і Солошенка йдуть на дипломатичному рівні, все перебуває на стадії "ось-ось". Рух є, все що потрібно - ми підписали. Це різні папери, в тому числі згода на відбування покарання на території України - це один з механізмів передачі", - зазначив Попков.

Він наголосив, що прохання про помилування і низка інших паперів необхідні для здійснення передачі українців на Батьківщину.

Українці через приморозок можуть залишитися без молодої картоплі та інших овочів (відео)

неділя, 5 травень 2024, 19:01

Великодні приморозки завдали чимало збитків селянам. У східних, північних і навіть південних регіонах в людей померзла городина. Так, Марія Луцькова з Сумщини показала у Tik-Tok свій город, передають Патріоти України. У жінки померзли картопля, перець,...

В США існує "місто-долгожителів" Лома-Лінда: Чим харчуються його мешканці

неділя, 5 травень 2024, 18:52

В США існує "місто-долгожителів" Лома-Лінда і його мешканка розкрила свій раціон. Можливо, саме у її звичці харчуватися хтось знайде відповідь, чому американці з цієї "блакитної зони" живуть довше приблизно на десять років, ніж решта населення Америки,...