Щоб здолати немолодого чоловіка водій залучив помічника: У Полтаві ветерана АТО вигнали з маршрутки та побили (відео)

​З завзяттям вартим іншого застосування войовничі цивільні молодики доводили свою «крутість» на 58-річному, інтелігентному ветеранові.

Постраждалий ветеран АТО Деблюк Іван ВолодимировичКонфлікт між водієм маршрутки та АТОвцем виник після того, як останній зайшов у полтавський маршрутний автобус №33, зазначають Патріоти України.

Водій відразу заявив, що вільного пільгового місця немає та почав ображати колишнього військовослужбовця. Через мить у конфлікт втрутився й один з пасажирів – той, що сидів поряд з водієм (приятель, чи колега водія). Бійця АТО вигнали з маршрутки.

Намагання постраждалого записати номер транспортного засоба викликало паніку у його кривдників. Зав’язалася бійка у якій ветеран отримав травми. Головний ініціатор бійки теж отримав своє.

Це вже не перший випадок конфлікту, коли саме цей полтавський ветеран бореться за права своїх побратимів. Декілька місяців тому з ним в Полтаві вперше трапилась схожа історія.

Деблюк Іван Володимирович був активним учасником двох майданів (2004-05 та 2013-14 років). Після анексії Криму та початку бойових дій на Сході України одним із перших пішов до військкомату. Більше року воював в зоні антитерористичної операції. Про бойовий шлях одного з найстарших учасників АТО в телесюжеті.

У Міноборони розповіли, чи з'являться ТЦК за кордоном та чи будуть вони вручати повістки

четвер, 25 квітень 2024, 16:42

Територіальні центри комплектування і соціальної підтримки не будуть працювати за кордоном. Вручення повісток за межами України виглядає нереальним, передають Патріоти України з посиланням на речника Міністерства оборони Дмитра Лазуткіна. "ТЦК за кордо...

Чи можна жінкам приходити до церкви в штанах: У ПЦУ дали відповідь

четвер, 25 квітень 2024, 16:30

До храму жінки можуть заходити у штанах. Подібних заборон насправді не існує, повідомили в Православній Церкві України, передають Патріоти України. "Немає в нашій Церкві такої заборони. Та й в інших Православних Церквах світу (окрім МП, очевидно) подіб...