Шок! За 2 години до вибухів в аеропорту Стамбула в мережі попереджали про підготовку теракту (скріншот)

В твіттер-акаунті "Fuat Avni" повідомляли, що для відволікання уваги від "розгромних угод з Росією і Ізраїлем підірвуть бомби і принесуть в жертву невинних людей".

За 2 години до вибухів в аеропорту Стамбула в мережі попереджали про підготовку теракту.  Фото: rian.com.ua.

Приблизно за дві години до теракту в стамбульському міжнародному аеропорту Ататюрки в мережі з'явилося повідомлення про підготовлювані вибухи. Скріншот з Twitter-аккаунта Fuat Avni виклав у Facebook кримський журналіст Осман Пашаєв, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Приблизно за 2 години до теракту в стамбульському аеропорту Ататюрки загадковий твіттер-акаунт "Fuat Avni", а точніше один з його клонів, повідомив, що для відволікання уваги від "розгромних угод з Росією та Ізраїлем підірвуть бомби і принесуть в жертву невинних людей" , - написав він.

Пашаєв стверджує, що з 2014 року ніхто не може зрозуміти, хто стоїть за цими акаунтами в Twitter.

"Через них йде величезних потік антиурядової інформації, але судячи з даних - джерела у "Фуат Авні" вже дуже обізнані. Багато емоцій, але часто трапляється інфа на економічну тематику: кому влада віддасть ті чи інші жирні підряди; хто заробляє на схемах. І ось тепер така обізнаність про вибухи. Натяк на владу. Хоча ті, хто керує цим акаунтом, теж можуть бути організаторами теракту. В основного акаунта майже 3 млн підписників", - підсумував жураналіст.

Як повідомлялося в ЗМІ, 27 червня Ізраїль і Туреччина оголосили, що дуже хочуть нормалізації відносин після 6-річної перерви. 26 червня країни досягли угоди. Це створить перспективу співпраці, в рамках якого країни зможуть спільно використовувати запаси природного газу. Крім того, Ізраїль погодився виплатити 20 млн доларів сім'ям турецьких громадян, які постраждали в результаті дій ізраїльських військових у 2010 році. Також за умовами угоди, Туреччина почне надавати гуманітарну допомогу і поставляти інші невійськові продукти в Газу. Першу партію допомоги відправлять вже в найближчі дні.

29 червня президент Росії Володимир Путін провів 40-хвилинну розмову з президентом Туреччини Реджепом Ердоганом. Пізніше стало відомо, що Путін доручив зняти обмеження в туризмі щодо Туреччини.

Хто в Україні повинен пройти базову військову підготовку і де це зробити

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:42

Замість строкової служби для громадян в Україні запровадять базову військову підготовку (БЗВП). Про це йдеться у змінах до закону про мобілізацію та військовий облік, який вступить у дію 18 травня, передають Патріоти України. "Українська правда. Життя...

Почала задихатися: На Полтавщині біля річки загадково померла дитина

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:28

На Полтавщині виявили тіло 13-річного хлопчика неподалік річки Псел. Поліція розпочала досудове розслідування. Про це повідомила пресслужба поліції регіону, передають Патріоти України. За попередньою інформацією слідства, двоє хлопців 13 та 14 років п...