Шокуюче зізнання в ефірі "ЛНР": "Вдов ополченцев ненавидят в Луганске и ждут украинскую армию" (відео)

Неприємна для терористів правда дозволяє зрозуміти, що на тимчасово окупованих територіях проживають не тільки прихильники самопроголошених "республік".

Ілюстрація:http://golos-naroda.tv/

Через 2 роки з моменту початку бойових дій на Донбасі сепаратисти нарешті усвідомили, що на тимчасово окупованих територіях проживають не тільки прихильники самопроголошених республік, а й люди, які як і раніше чекають приходу української армії. Про цей неприємний для бойовиків сюрприз в ефірі ДТРК ЛНР розповіла керівник проекту "Не забудемо не пробачимо" Анна Сорока, зазначають Патріоти України:

"У нас есть поселки где одна улица украинская, другая "республиканская", где вдовам многих ополченцев просто нельзя ходить по этим украинским улицам! Просто нельзя! Потому что люди насмехаются, говорят: "ну что? Довоевались?"

Необходимо проводить работу с людьми. Нужно усиливать работу правоохранительных органов. Чтобы люди понимали где они находятся и за чьи блага они живут" - розповіла Сорока ведучому передачі Леонарду Свідовскову.

Як відомо, раніше російські і сепаратистські ЗМІ запевняли, що за незалежність "ЛНР" проголосувало 90.53% людей.

Зливав ворогу позиції ЗСУ: Настоятеля Святогірської лаври УПЦ МП арештували без права застави

четвер, 25 квітень 2024, 9:59

Настоятеля Святогірської лаври УПЦ МП митрополита Арсенія, який поширював інформацію про розташування Сил оборони України, взяли під варту, передають Патріоти України. Дослівно: "За клопотанням прокурорів Донецької обласної прокуратури уродженцю Респуб...

"Секс веде до... тероризму": У Росії закликали боротися зі сферою інтимних послуг

четвер, 25 квітень 2024, 9:57

Член громадської ради при ГУ МВС РФ у Москві Юрій Шаркович стверджує, що понад 10% росіян зайняті у сфері інтимних послуг, передають Патріоти України. Як розповіли у Telegram-каналі SOTA, про це він заявив на форумі так званої «ліги безпечного інтернет...