Шокуючі скрепи: Два росіянина зґвалтували, вбили і з'їли дівчину (відео 18+)

На суді людожери відмовилися вибачитися, тому що "нема за що".

У Новокузнецьку винесли вирок людожерам, які запросили незнайому дівчину на п'янку, а потім нею ж і закусили. Кирила Немикіна і Сергія Метляева визнали винними в жорстокому вбивстві молодої жінки, повідомляють Патріоти України з посиланням на Город новостей.

Як було встановлено в ході слідства, в липні 2014 року приятелі в компанії декількох подруг напилися у будинку свого знайомого. Коли запаси алкоголю закінчилися, вони вирушили в магазин. По дорозі чоловіка зустріли нетверезу незнайомку, яка їм сподобалася, і покликали її в гості. Повернувшись до місця проведення банкету з новою супутницею, Немикін і Метляєв відвели її в баню, де по черзі вступили в інтимний зв'язок. П'яна дівчина пригрозила, що заявить в поліцію про зґвалтування.

Немикін і Метляев побили гостю і закрили її в підвалі. На деякий час полонянка затихла, але потім стала голосно кликати на допомогу. Тоді Кирило Немикін взяв зі столу великий кухонний ніж, відкрив підпілля і зарізав дівчину.

"Немикін разом з Метляевим винесли труп жінки на веранду будинку. Метляєв взяв сокиру і почав рубати тіло на частини. Він взяв відрубану ногу і ходив з нею по будинку. При цьому сміявся, посміхався і всім показував. Жінки-очевидці, які перебували в будинку, були в шоці, не дивлячись на сильне сп'яніння. Метляєв став їсти людське м'ясо і пропонував всім його спробувати. Йому було весело, він посміхався", - розповіла помічник прокурора Новокузнецька Яна Продченко.

Зробившив бивство, розчленував жертву і спробувавши її на смак, приятелі запакували останки в поліетиленові пакети і на тачці вивезли на сміттєзвалище в кінці вулиці. Після цього гульня продовжилася як ні в чому не бувало.

Через деякий час улюблена жінка одного з убивць-канібалів вирішила помститися йому за життєву образу. Майже через рік після описаних подій вона прийшла в поліцію і розповіла, що її співмешканець причетний до вбивства.

Вивчивши всі матеріали справи і прийнявши до відома позитивні характеристики обвинувачених, згідно з якими вони є люблячими чоловіками, хорошими батьками і просто відмінними хлопцями, суд засудив Кирила Немикіна і Сергія Метляева до 12 років позбавлення волі кожного. Відбувати покарання вони будуть в колонії суворого режиму.

Вчені заявили, що людська шкіра може вбирати хімікати з мікропластику

неділя, 28 квітень 2024, 9:59

Вогнестійкі домішки у складі мікропластику можуть поглинатися шкірою і потрапляти у кров. Про це повідомляє Medical News Today із посиланням на результатидослідження, яке опубліковане в журналі Environment International, передають Патріоти України. Нау...

Хто може отримати відстрочку в Україні з 1 травня - всі категорії

неділя, 28 квітень 2024, 9:48

За новими правилами відстрочку від мобілізації можуть отримати тільки певні категорії громадян, передають Патріоти України. Відстрочка від мобілізації 2024 по догляду за інвалідами та літніми людьми. Новий законопроєкт про мобілізацію набуде чинності 1...