Штурм будівлі поліції у Черкасах: Опубліковано фото та відео

Валерій Лютий вже покинув приміщення на своєму автомобілі, однак активісти не розходяться

Штурм будівлі поліції у Черкасах. Фото: "Фейсбук"

Опубліковано відео штурму будівлі обласної поліції в Черкасах, де активісти протестують проти призначення Валерія Лютого на посаду начальника черкаської обласної поліції. Відео опубліковане на каналі "Автомайдану" в Youtube, повідомляють Патріоти України.

На сторінці "Автомайдану - Черкаси" в Facebook говориться, що Лютий покинув будівлю поліції на своєму автомобілі, однак активісти не розходяться. На думку активістів, можуть бути нові спроби "посадити" Лютого в крісло начальника черкаської обласної поліції.

Раніше в Черкасах активісти "Азова", "Автомайдану" і "Самооборони" штурмували будівлю обласної поліції. Активісти прорвалися через кілька поліцейських кордонів, які вишикувалися перед дверима, коли активісти запалили шини. Нагадаємо, черкащани виступають проти призначення Лютого начальником поліції.

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...