Штурм може відбутися будь-якої хвилини: Силовики оточили прихисток підозрюваного у замаху на Михайлика

Правоохоронці доводять сумну істину: коли треба злочинців знаходять за лічені години. Чому ж в Одесі проукраїнських активістів калічили роками при повній байдужості офіційного Києва?

Силовики оточили лікарню. Фото: Радіо Свобода.

Підрозділи поліції оточили лікарню в Одесі, де перебуває підозрюваний у замаху на активіста Олега Михайлика Торніке Герасін, повідомляють Патріоти України.

У виданні зазначають, що під час появи додаткових підрозділів силовиків сталася штовханина між ними й представниками грузинської громади Одеси, які були на території медустанови. "Частково від дій силовиків постраждали і журналісти", - повідомили у ЗМІ.

Також повідомляється, що спецпідрозділи поліції з’явилися на території лікарні тоді, коли представники грузинської громади почали обурюватися через слухи про наміри перевезти до СІЗО Герасіна. В коментарі виданню дружина Герасіна розповіла, що всі троє підозрюваних знайомі між собою. Так, один із затриманих брат Герасіна. Журналіст видання у Facebook повідомив, що у підозрюваного в нападі на Михайлика два прізвища. Так у 2016 році він був Нагладзе, а у 2017 став Герасін.

Яке покарання чекає на чоловіків за кордоном, які не оновили дані у ТЦК - пояснення юриста

субота, 27 липень 2024, 10:22

Військовозобов'язані українці, які перебувають за кордоном і не оновили свої військово-облікові дані, можуть бути притягнуті до адміністративної відповідальності. Їм загрожує штраф, згідно з санкцією статті 210 КУпАП - 17 000- 25 500 грн. Про це розпов...

Нова небезпека! На Одещині каракурт відправив до реанімації чоловіка - сироватки в лікарні не виявилося

субота, 27 липень 2024, 9:59

На Одещині зафіксували перший укус павука-каракурта. Постраждав чоловік, його відправили до Болградської лікарні. Про це повідомляє місцеве видання "Махала", передають Патріоти України. Зазначається, що по допомогу до медиків звернувся чоловік. Він роз...