Шукайте "клієнта" в аеропорту: Суддя Чаус чомусь не з'явився на допит

У прес-службі НАБУ його сьогодні чекали о 12 годині дня.

Суддя Чаус не з'явився на допит в НАБУ. Фото:ukr.obozrevatel.com

Суддя Дніпровського райсуду Києва Микола Чаус, якого звинувачують у хабарництві, не з'явився на допит і вручення підозри Національного антикорупційного бюро України (НАБУ). Про це повідомляє прес-служба НАБУ, передають Патріоти України.

Як наголошується, Чауса викликали на допит сьогодні, 11 серпня на 12:00. Також повідомлялося, що Чаус пішов у відпустку з 10 серпня до 1 вересня.

Як повідомлялося раніше, 9 серпня НАБУ спіймало Чауса, суддю київського райсуду на хабарі в 150 тис. доларів. Хабар він повинен був отримати за винесення м'якого вироку у справі про незаконний оборот наркотиків.

Чи загрожує депортація з ЄС українським чоловікам - відповідь адвоката

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:59

У деяких країнах ЄС заявили, що сприятимуть поверненню чоловіків призовного віку в Україну. Це сталося після того, як Україна призупинила надання консульських послуг чоловікам від 18 до 60 років. В українському МЗС це рішення назвали питанням справедли...

"Обмежено придатних не буде: Українців ділитимуть на чотири категорії за станом здоровʼя

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:47

В Україні більше не буде людей зі статусом "обмежено придатний". Українців за станом здоров'я ділитимуть на чотири категорії, передають Патріоти України з посиланням на директорку департаменту охорони здоров'я Міністерства оборони Оксану Сухорукову в...