"Шибениця" для Стоянова: Активісти Одеси підготували "теплий" прийом новому прокурору області (фото, відео)

Входи в Одеську обласну прокуратуру перекриті сміттєвими баками і заблоковані покришками від авто. По всьому периметру прокуратура оточена.​

Акція протесту під Одеською обласною прокуратурою. Фото:http://dumskaya.net/

Акція протесту одеських активістів триває з раннього ранку 4 квітня. На площі перед будівлею активісти палять багаття і виступають з різними заявами перед іншими учасниками протесту, повідомляють Патріоти України з посиланням на місцеве видання Думская.

Обурення пов'язано з тим, що одеські громадські працівники вимагають якнайшвидшого звільнення новопризначеного обласного прокурора Миколи Стоянова, процедура призначення якого, на їхню думку, була здійснена з порушенням всіх процесуальних норм.

Активісти заявили, що акція протесту завершиться тільки тоді, коли Стоянов особисто приїде в прокуратуру.

До недавнього моменту в будинок не пропускалися будь-які співробітники прокуратури. Коли до мітингуючих приїхав перший заступник Стоянова, Олег Жученко, вони погодилися розблокувати один з входів і пустити на роботу людей.

При цьому від кожного з тих, хто входив у приміщення, вимагали поставити особистий підпис за відставку Стоянова.

Станом на 14:00 обласний прокурор так і не з'явився у будівлі Одеської облпрокуратури.

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.