"Сі Бриз-2016": Американський командир прокоментував звинувачення Надії Савченко на адресу українського командування

Річард Драмерхаузерн залишився задоволений тим, як проходять ці навчання, незважаючи на крайню складність.

Річард Драмерхаузерн. Фото: Громадське.

Народний депутат від партії Батьківщина Надія Савченко відвідала військові навчання "Сі-Бриз-2016". У своєму Facebook нардеп повідомила про погану організацію з боку українського командування, якою нібито залишилася незадоволена американська сторона. За даними Савченко, генерали прибули на навчання із запізненням, передають Патріоти України з посиланням на Інфоресіст.

«Тривають міжнародні навчання «Сібріз» в Чорному морі. Роботою українського командування незадоволена не тільки я, але і американці. Висадку десанту затримали на 40 хв - через те, що генерали прилетіли на корабель із запізненням в 40 хвилин, а потім ще й робили селфі», - написала Савченко.

Керівник навчань з боку США капітан першого рангу Річард Драмерхаузерн прокоментував заяву Савченко.

«Я дуже задоволений нашими навчаннями, особливо нашою амфібійною операцією, тим, що у нас всі учасники проявили високий професіоналізм і високий рівень взаємодії. І я б хотів сказати, що той факт, що ми показуємо таку взаємодію, демонструє, що ми в змозі проводити операції спільно. Все пройшло за нашим планом і з урахуванням всіх заходів безпеки», - сказав він.

Річард залишився задоволений тим, як проходять ці навчання, незважаючи на крайню складність.

«У цьому році наш Sea Breeze проходить в дуже складній обстановці. Самі по собі вчення дуже складні: ми ще до цього жодного разу не проводили таких складних навчань, і тому ми дуже задоволені тим, як вони проходять. Для нас, і для всіх учасників навчання це є іспитом», - говорить він.

Бромхауер також прокоментував заяву Савченко про нібито запізнення українських генералів на корабель.

«До теперішнього моменту ми дотримується нашого графіка навчань. Ми планували дуже багато всяких заходів і всі вони були виконані. Я дуже задоволений участю всіх сторін в цих навчаннях», - сказав він.

"Великий красень, дуже агресивний": В Одесі рідкісна змія покусала директора зоопарку (фото)

четвер, 18 квітень 2024, 12:29

В Одесі червонокнижна змія заповзла у житловий сектор та покусала директора Одеського зоопарку, який її ловив, інформують Патріоти України. Як розповів директор звіринця Ігор Біляков, вчора йому зателефонували співробітники ДСНС та розповіли, що на тер...

"Мікровампіри": Вчені розповіли про істот, які харчуються людською кров'ю

четвер, 18 квітень 2024, 12:14

Вчені провели дослідження та підтвердили існування організмів на Землі, які наділені характеристиками вампірів. Йдеться про бактерії, які живляться людською кров’ю. Про це інформує Daily Mail, передають Патріоти України. Як свідчить дослідження вчених ...